Leerzame ervaringen bij Hay Group

0
Leestijd: < 1 minuut

In dit artikel vertelt Simone Heesbeen verder over haar ervaring als een junior consultant bij Hay Group. In het artikel ‘Werkervaring junior consultant Hay Group’ lees je het eerste deel van haar verhaal.

Naast projectwerk ligt er als junior consultant ook een grote focus op je (persoonlijke) ontwikkeling. Zo werd ik, na anderhalve maand in dienst ondergedompeld in alle werkzaamheden van Hay Group tijdens de European Introduction Training in Boedapest. Hier kreeg ik samen met andere recent gestarte consultants in Europa een introductie in alle gebieden waar Hay Group werkzaam is. Ook maakten we hier kennis met het Europese Management Team en konden we ervaringen rondom onze eerste maanden als consultant delen.

Terugkijkend op de eerste 6 maanden van mijn werkende leven, zijn dit maar een paar van de vele leerzame ervaringen. Naast een project bij een watermaatschappij, werk ik ook nog voor klanten energiesector en voedingsindustrie. Zo zie ik dus tijdens opdrachten veel verschillende (soorten) klanten, in alle uithoeken van Nederland en met verschillende collega’s. Ondanks dat ik ontzettend veel energie krijg van mijn werk, is het fulltime werkende leven ook enorm wennen. Mijn sociale leven heeft zich voornamelijk naar de weekenden verplaatst en naast een nieuwe baan ben ik verhuisd naar Amsterdam. Het overgrote deel van mijn vrienden woont nog in Tilburg of is uitgevlogen naar andere steden verspreid over het land. Je gaat dus niet meer even snel een hapje eten of een borreltje doen. Even wennen om je privéleven opnieuw in te delen. Maar all in all, brengt ook dat weer een leerzame ervaring met zich mee!

Deel dit bericht

Comments are closed.