Let’s talk about: de YC onboardingsbootcamp!

0
Leestijd: 3 minuten

Wat doen onze helden allemaal tijdens de onboardingsbootcamp? Stagiaire Kim deelt haar ervaringen over deze 3 leerzame en gezellige dagen!

Afgelopen september begon ik aan mijn stage bij Young Colfield. Één van de eerste dingen die mij werd gevraagd was: wil je mee doen met de bootcamp? Terwijl mijn gedachten even afdwaalden naar de fanatieke sporters in het Vondelpark, waar ik vaak genoeg langs fiets met het idee: morgen ga ik me ook opgeven, vertelde Anneloes mij over de onboardingsbootcamp. Na vervolgens ook nog een sfeerimpressie van de vorige editie te hebben bekeken, was het duidelijk dat deze onboardingsbootcamp totaal iets anders is: drie dagen die compleet in het teken staan van elkaar én Young Colfield leren kennen, persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke trainingen. En dan dus de vraag of ik ook mee wilde doen? Yes!

Samen met alle trainees die het afgelopen half jaar zijn gestart begonnen we woensdag 10 oktober aan drie onvergetelijke dagen! We zijn meegenomen in het Young Colfield verhaal, zelfs de band met Herman den Blijker snappen wij insiders nu (echt!). Presenteren kan je leren en dat hebben we ondervonden aan de hand van redelijk ongemakkelijke, maar super leerzame oefeningen. Van de secret sunrise in de avond op het dakterras naast ons kantoor, tot de morning routine op het strand in Bakkum (gezwommen in de zee!). Een hele dag scrumtraining, waarbij we ons eigen Young Colfield tijdschrift zo ‘scrum’ mogelijk hebben geproduceerd. En de vrijdag terug op kantoor, een crashcourse Crowd Consulting, waar in 3 uur tijd al enorm leuke ideeën voor de toekomst van Young Colfield tot stand zijn gekomen! Het meest waardevolle voor mij? Hoe zo veel verschillende mensen, met verschillende achtergronden, zo dicht tot elkaar kunnen komen en er eigenlijk direct al een sfeer heerst alsof we voor de 10e keer een weekendje weg zijn met elkaar!

Maar, that’s just one woman’s opinion. Wat de rest er van vindt?

“Na een week ervoor te hebben overnacht in Holten met de KLM-ers, nu een nog groter schoolreisjes-gevoel met alle trainees in Bakkum. Daarnaast zo veel leuke en interessante trainingen gedaan in een heel korte tijd, om nooit te vergeten. Mijn favoriete moment was trouwens de secret sunrise, lekker maf doen!”

Ines- KLM IT Trainee

“Zo gaaf om te zien dat zoveel verschillende type mensen met allemaal andere studieachtergronden, karakters en interesses zoveel van elkaar kunnen leren in drie dagen. In de verschillende trainingen en workshops die we hebben gevolgd was deze grote diversiteit aan mensen juist een hele grote toevoeging. Daarnaast was het gewoon ontzettend leuk en had ik vaak het idee dat ik met een grote groep vrienden een paar dagen weg was.”

Sannemarije- Talent Program trainee

“We hebben in 3 dagen zo veel leuke, interessante en leerzame dingen gedaan, dat ik daarna aan één stuk door 12 uur heb geslapen om bij te komen”

Cornelis- Top Engineer Program trainee

“Het waren drie super leuke dagen waarbij we zowel onszelf konden ontwikkelen (door verschillende leerzame activiteiten ) en tegelijkertijd veel nieuwe en leuke contacten op konden doen.”

Wouter- KLM IT trainee

Sfeerimpressie

Tot rust komen tijdens de Secret Sunrise, en hoe fijn dat er ook daadwerkelijk een zonnetje te bekennen was!

Mediteren op het strand tijdens de Morning Routine gegeven door Energy Up!

Gekookt werd er ook in onze mega mansion in Bakkum!


Presentatie van onze mooie Young Colfield magazines!

Ook Secret Sunrise: Van een kleine knipoog als begroeting tot halve tackles en omhelzingen!

Meld je nu aan voor het KLM IT talent program
Deel dit bericht

Comments are closed.