Arbeidsvoorwaarden van Brunel

0
Leestijd: < 1 minuut

Het spreekt bij Brunel voor zich dat je naast goede carrièrekansen ook mag rekenen op een intensieve loopbaanbegeleiding.

Brunel Top Benefits

Met het ‘Brunel Top Benefits pakket’ profiteer je van een bonus opportunity naast je maandsalaris. Daarnaast heb je als werknemer bij Brunel het voordeel van een gunstige pensioensregeling en korting op je ziektekostenverzekering.  Daarnaast profiteer je van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, gericht op jouw situatie. Niet iedereen vindt ten slotte dezelfde zaken belangrijk. Je kunt er bijvoorbeeld zelf voor kiezen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

Aanvullende extra’s

Naast het Top Benefits pakket, biedt Brunel ook extra arbeidsvoorwaarden op het gebied van bijvoorbeeld cultuur en sport. Je kunt bijvoorbeeld met 40 procent korting sporten bij een groot aantal sportscholen. Daarnaast bieden wij het bedrijfscultureel abonnement aan. Met dit abonnement krijgen jij, je familie en vrienden korting op ruim 550 culturele evenementen. Tevens bieden wij gratis bedrijfsfruit aan. Wekelijks wordt op alle Brunel kantoren vers fruit bezorgd.

Deel dit bericht

Comments are closed.