Mijn ervaring als associate op de sectie Capital Markets

0
Leestijd: < 1 minuut

Ik kwam in contact met Clifford Chance via een sollicitatietraining die door recruitment werd gegeven op de Universiteit Groningen. Na deze interessante en praktische training besloot ik nader kennis te maken met Clifford Chance door te solliciteren voor een studentstage. Inmiddels werk ik al zes jaar met veel plezier bij Clifford Chance op de sectie Capital Markets en ga ik dit jaar voor de derde keer mee als begeleider van de Select Class, onze jaarlijkse business course waarbij je gedurende drie dagen zowel ons kantoor in Londen als Amsterdam bezoekt. Het begeleiden van de Select Class vorig jaar was een van mijn leukste ervaringen binnen Clifford Chance tot nu toe. Ik zou iedereen adviseren om goed rond te kijken bij verschillende kantoren zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij je past. Voor mij was een studentstage een goede manier maar ook de Select Class, die dit jaar van 17 t/m 19 mei 2017 zal plaatsvinden, kan jou een goed beeld geven van ons kantoor. Wil je solliciteren voor een studentstage of de Select Class 2017? Neem dan een kijkje op www.ontdekcliffordchance.nl. Wellicht tot binnenkort!

Deel dit bericht

Comments are closed.