Ben Brinkers (27), Management Trainee – Hoofdkantoor

0
Leestijd: < 1 minuut

“Als trainee loop je mee op alle afdelingen, van het filiaal en het DC tot het hoofdkantoor. Superleuk, want daardoor krijg je geleidelijk feeling met het hele bedrijf en doe je veel én diverse kennis op. Toegegeven, het is intensief: ik ben steeds weer de nieuweling, mijn umfeld is continu anders en ik word regelmatig in het diepe gegooid. Daar komt bij dat ik mezelf graag wil bewijzen. Niet ten opzichte van anderen, maar van mezelf. Ik wil de beste versie van Ben Brinkers worden. Dat kost energie, maar gelukkig krijg ik die hier ruimschoots terug.

Ik ontmoet zoveel mensen die allemaal even enthousiast zijn over hun functie. Dat werkt zeer aanstekelijk. En juist doordat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen projecten, zelf creatieve oplossingen mag bedenken en daarover volwaardig mag sparren met mijn collega’s en leidinggevenden, voel ik aan het eind ook echt de voldoening. Het lastige aan zoveel positieve prikkels is alleen om de focus te behouden. Ik heb echt moeten leren om een project tot in de puntjes af te ronden en zorg te dragen voor de continuïteit ervan. Dat was best een uitdaging, want ik maak niet graag ‘fouten’, zelfs al weet ik dat het erbij hoort.

Waar mij dit alles uiteindelijk gaat brengen? Laat ik niet op de zaken vooruit lopen. Wat ik wel kan zeggen: ik heb de regie over mijn eigen toekomst en ik ben vastberaden daar samen met Lidl iets moois van te maken!”

Share.

Comments are closed.