Doortje is enthousiast over het LIDL Traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

“Eten en drinken fascineren mij al van jongs af aan. Toch kwam de retail niet direct bij me op als mogelijke werkgever. Totdat iemand me attendeerde op het internationale karakter, de traineeships en de vele doorgroeimogelijkheden van Lidl. Ik belde met een recruiter en werd direct getriggerd. De snelle leercurve en de resultaatgerichte, competitieve sfeer pasten perfect bij mij.

Inmiddels draai ik nu mee in alweer mijn derde filiaal. Dat continu switchen vraagt een bepaald aanpassingsvermogen, maar de gedachte erachter begrijp ik heel goed: ieder Lidl-filiaal is net weer anders en dat brengt andere leerpunten met zich mee. Al verschuift de focus intussen langzaam van de basics naar de punten op de i. Zo was ik in de beginperiode vooral bezig met het krijgen van het overzicht, terwijl ik me nu bijvoorbeeld op zaken als het aannemen van nieuwe mensen richt. Het bevalt me uitstekend om op deze hands-on manier te leren. Juist doordat geen dag hetzelfde is, biedt dit traineeship me precies de uitdaging die ik nodig heb. En het leuke is: ik zie direct de resultaten van de acties die ik onderneem! Over ongeveer een jaar ben ik rayonmanager en daarna hoop ik nog veel mooie stappen te kunnen maken.”

Share.

Comments are closed.