Sophie Campagne (29), Management Trainee – Hoofdkantoor

0
Leestijd: < 1 minuut

“Lidl staat voor daadkracht. Dat past bij mij; ik doe wat ik zeg en steek graag mijn handen uit de mouwen. Precies daarom klopte ik een jaar geleden bij Lidl aan en dat was de beste beslissing ooit. Het leuke van het traineeship is dat ik niet alleen wegwijs wordt gemaakt in mijn eigen vakgebied, maar in het hele bedrijf. Die berg informatie gaat me straks ongetwijfeld van pas komen.

Ik word door veel dingen getriggerd en ben als het ware een onverzadigbare spons. Ik moet daarom soms oppassen dat ik mijn focus niet verlies. Zo schrijf ik bijvoorbeeld alle dingen op die ik het leukst vind; een handig geheugensteuntje dat ik samen met mijn persoonlijke ontwikkelaar heb bedacht. Eén van de dingen die momenteel bovenaan mijn ‘vind-ik-leuk’-lijst staat, is het verbinden van mensen. In de projecten die ik onder mijn hoede heb, ben ik vaak de schakel tussen verschillende afdelingen. Het geeft ontzettend veel voldoening om samen te bouwen aan iets dat de efficiëntie binnen Lidl ten goede komt. Daar wil ik graag op voortborduren, maar welke functie ik uiteindelijk ook ga bekleden: ik weet zeker dat ik met plezier naar mijn werk zal gaan. Dit is mijn bedrijf. Dat voel ik aan alles.”

Share.

Comments are closed.