Wijnand Rombach (29), Retail Management Trainee

0
Leestijd: < 1 minuut

“Yes, we gaan d’r weer tegenaan!’ Met die gedachte spring ik iedere ochtend uit bed. Als management trainee ben ik verantwoordelijk voor de winkel en het team. Dat is pittig omdat ik nog kennis en ervaring mis, maar daarin schuilt juist de uitdaging. Je leert van het onbekende. Learning by doing; daar geloof ik heilig in. En uitgeleerd ben je nooit, want zodra je denkt te weten hoe het werkt, word je weer verrast.

Het continu meeschakelen brengt een bepaalde druk met zich mee, die mij net dat beetje extra gas laat geven. Al ben ik na mijn studies al gretig genoeg mezelf te bewijzen. Vandaar dat de Lidl-mentaliteit ‘Ga het maar doen’ mij anderhalf jaar geleden op de Nationale Carrièrebeurs ook zo aansprak. Dat getuigde van vertrouwen, in deze tijd toch enigszins uitzonderlijk. Het bleek gelukkig geen loze belofte, want ik heb inmiddels al aan drie projecten mogen meewerken.

Ik wil zoveel mogelijk leren, maar blijf wel realistisch. Samen met mijn leidinggevende bekijk ik altijd vooraf of deze extra kansen zich laten combineren met mijn traineeship. Kwaliteit boven kwantiteit. Straks ben ik opgeleid tot rayonmanager, daar kijk ik erg naar uit, al is het niet het eindstation. Ooit hoop ik in een bredere rol het verschil te kunnen maken.”

Share.

Comments are closed.