De perfecte afsluiting van je brief

0
Leestijd: < 1 minuut

Je hebt vast wel eens een keer een motivatiebrief geschreven toen je ging solliciteren of tijdens een toets op school. Hier is al jarenlang een vaste vorm voor die wordt aangehouden om het een zakelijke uitstraling te geven. Waar de inhoud natuurlijk centraal staat moet je zeker het einde niet vergeten. Lees hieronder verder voor de perfecte afsluiting van je brief.

  • Ik hoor graag van u.
  • Uw antwoord zie ik met belangstelling tegemoet.
  • In afwachting van uw spoedige reactie,..
  • Ik vertrouw erop dat ik u hiermee voldoende geïnformeerd heb.
  • Ik hoop spoedig iets van u te horen.
  • Heeft u nog vragen, dan kunt u mij bellen op 06…
  • Graag ontvang ik voor 10 december uw inschrijvingsformulier
  • Ik hoor graag snel van u, fijne dag nog!
  • Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met.

Weet je nu hoe je de perfecte afsluiting van je brief schrijft maar wil je toch nog wat meer tips voor het schrijven van een motivatiebrief? Klik dan op de link en breng je brief naar een hoger niveau!

Ben je op zoek naar je eerste baan? Bekijk ons ruime aanbod van inhousedagentraineeships en business-courses

Deel dit bericht

Comments are closed.