Een dag van Jeroen bij Moongro

0
Leestijd: 3 minuten

Hallotjes, ik ben Jeroen! Arbeidsconsultant Engineering bij Moongro.

Ik zou mijzelf omschrijven alsss: vrolijk, gedreven, ondernemend, een verbinder, sportief en muzikaal. Dat was een hele mond vol! Buiten mijn werk bij Moongro ben ik ook veel te vinden bij de Crossfit, bijna wel 3 tot 5 keer per week, maar uiteraard doe ik ook graag leuke dingen met mijn vriendin en vrienden.

Ik heb een grote passie voor muziek en draaien. Ik ben hiermee begonnen toen ik eens een dj booth van een vriend gebruikte, ik heb wel urenlang doorgebracht op mijn zolderkamer. Op de middelbare school was mijn ‘doorbraak’, ik mocht op de schoolfeestjes draaien. Na de middelbare school werd dat zelfs wekelijks draaien in een club en uiteindelijk in clubs van Amsterdam en in het buitenland!

Omdat ik Moongroniër van de maand mei ben, neem ik je graag een dagje mee om te laten zien wat ik bij Moongro allemaal doe!

07:30 De wekker gaat en ik sta gelijk naast mijn bed! Ik neem een warme douche die ik afsluit met een koude, hierna voel ik mij helemaal fris. Vervolgens maak ik mijn vriendin wakker en maak ik een ontbijtje.

08:15 Op de fiets naar Moongro. Ik fiets elke dag heen en weer naar mijn werk, ook wanneer het regent – wat natuurlijk vaak het geval is in Nederland – fiets ik in totaal 12 kilometer heen en terug.

08:45 Laptop aan en een kopje koffie! Het eerste wat ik doe is het checken van mijn mail. Vervolgens bekijk ik ook wat er deze dag op de agenda staat; soms zijn dat meetings, bezoeken aan prospects en klanten of sollicitaties.

09:00 Tijd voor een lekker nummertje. Ik draai elke ochtend om de dag goed te starten met mijn collega’s: Guten Morgen Sonnenschein van Nana Mouskouri, erg lekker plaatje!

09:15 Hierna begin ik met het bellen van nieuwe kandidaten vanuit onze Talentpool. Tijdens dit uur bel ik kandidaten om hen eens te vragen wat zij zoeken en waar ik bij kan helpen.

10:00 Een meeting voor mijn persoonlijke ontwikkelingen. Binnen Moongro staat dit voorop! Daarnaast ben ik met mijn collega Tess begonnen met het opzetten van een opleidingstraject.

11:00 Ook met mijn klanten bel ik. Tijdens dit gesprek vraag ik hoe het gaat met de open vacatures; zijn deze al vervuld, hoeveel kandidaten zoeken ze nog. Maar het is ook belangrijk te bellen wanneer een kandidaat op sollicitatie is geweest, daar wil ik ook graag van weten of het goed is gegaan.

12:00 De lunch, altijd gezellig met mijn collega’s. Dit doen wij zowel op kantoor, bij de catering van B.2 of we gaan met zijn alle naar een andere kantine op het bedrijventerrein van Moongro.

13:00 Het is onderhand wel traditie dat er na de lunch altijd even een potje tafeltennis of voetbal wordt gespeeld. Mijn specialiteiten liggen meer bij het tafeltennissen. 🙂

13:15 Weer aan de slag, na mijn lunchpauze ga ik opzoek naar nieuwe potentiële kandidaten. Deze zoek ik via LinkedIn of binnen mijn eigen netwerk. Maar daarnaast heb ik ook veel aan mijn collega’s die misschien wel een geschikte kandidaat weten voor de vacature.

14:00 Ook het bezoeken van klant en prospect is belangrijk. Deze middag doe ik dat samen met mijn collega Thijs, Accountmanager. We bezoeken een prospect; ORMiT. Op deze afspraak maken we kennis met de klant en kan ik echt even sfeer proeven hoe het is om te werken bij ORMiT. Op deze afspraak probeer ik van A tot Z alles te weten te komen over de prospect. Ik moet immers goed kunnen uitleggen wat de vacature bij een klant precies inhoudt.

17:00 Na mijn afspraak kom ik terug op kantoor en benader ik de prospect van die dag nog via de mail om hen te bedanken voor het bezoek.

17:15 De dag zit er bijna op, maar aan het einde van de dag is het altijd nog goed om te sparren met mijn collega’s over de dag en welke kandidaten zij willen voorstellen aan klanten. Hierna stap ik op de fiets naar mijn Crossfit les.

18:00 De les begint, ik Crossfit bij Vondelgym, even alles helemaal geven!

19:00 Terug naar huis, na het sporten fiets ik nog het laatste stukje naar huis en en kookt mijn vriendin of ik zelf voor ons. Hierna peuzelen wij het lekker naar binnen. 🙂

20:30 Nog even chillen voordat ik mijn bed weer induik, meestal kijk ik lekker Netflix op de bank. Of ik plan mijn volgende reis!! En de wekker wordt weer gezet voor de volgende dag!

Dit was het dan, een dag van mij; Jeroen

Groetjes!

Deel dit bericht

Comments are closed.