Een dag van Saskia bij Moongro

0

Ik ben Saskia en Moongroniër van de maand juni, het is een hele eer!

Ik neem jullie graag mee in hoe een dag als Accountmanager er bij Moongro uitziet. Eerst even een korte introductie over mezelf. Ik ben dus Saskia en ik woon in Alkmaar. Ik vind het een heerlijke stad, net klein Amsterdam maar gelukkig veel minder toeristisch. Ik ben erg goed in Netflixen, maar ik probeer ook goed in beweging te blijven. Zo volg ik op elke woensdag een lesje yoga en loop ik minimaal 2 keer per week hard.
Ik ben bij Moongro terecht gekomen via de Talentpool en ik werk er nu al een klein jaar. Het werken bij Moongro vind ik enorm leuk, er heerst een open sfeer en ik kan zelf veel meedenken, input geven en groeien. In het weekend ben ik het liefst bij mijn familie of aan het koffieleuten op de terrasjes in Alkmaar. De eerste reis die gepland staat op mijn bucketlist is een safari in Zuid-Afrika.

07:00: De wekker gaat en ik kom gelijk uit bed. Ik heb een wekkerradio dus ik word altijd wakker met de files die op de weg staan ;). Zo weet ik ook gelijk of ik het wat rustiger aan kan doen of moet opschieten. Ik doe eigenlijk alles zo snel mogelijk zodat ik genoeg tijd heb voor het eten van mijn ontbijt. Ik maak voor mij en mijn vriend altijd een groene smoothie in de ochtend, een lekkere en gezonde start.

08:15: Ik stap in de auto richting Amsterdam.

08:45: Ik kom aan op kantoor en begin de dag altijd even met een beetje koffieleuten met de Salesmanager. Hierbij bespreken wij gelijk wat de planning voor vandaag is. Daarnaast beantwoord ik gelijk wat mailtjes waar ik de vorige dag niet aan toe ben gekomen, as usual.

09:30: De salesmeeting met het hele salesteam. Hierbij zijn de accountmanagers, salesmanager en directie bij aanwezig. Alle afspraken van die week worden even toegelicht. Ook de afspraken die wij allemaal vorige week hebben gehad worden geëvalueerd. Vandaag staat er voor mij een leuke en interessante afspraak op de planning. Ik ga samen met Thijs ,de salesmanager, langs bij Jacobs Douwe Egberts.

10:15: Mijn dag bestaat ook uit verschillende belblokken. In de verschillende belblokken hebben wij contact met onze gezamenlijke klanten en bellen wij een aantal prospects. Klant-relaties zijn ontzettend belangrijk!!

12:00: Alweer tijd voor de lunch. Ik neem altijd mijn eigen lunch mee en deze maak ik al de avond van tevoren. Vandaag heb ik een salade als lunch. Met dit heerlijke weer vind ik het fijn om samen mijn collega’s buiten te gaan zitten in het zonnetje.

13:00: Samen met mijn collega Thijs stap ik de auto in op weg naar een klantbezoek: Jacobs Douwe Egberts. Tijdens de reis bespreken we alvast de doelen van het gesprek. Ik vond het een heel leuk gesprek en heb daar de lekkerste cappuccino ooit gehad (had ook niet anders verwachtJ). Daar word je zelfs ontvangen door een barista in plaats van een receptioniste, hoe gaaf!

15:00: Tijdens de terugreis hebben we de afspraak geëvalueerd. En heb ik gelijk met Thijs ons gezamenlijke belblok gehouden. Twee vliegen in één klap. Multi-tasken is key! 

16:00: Terug op kantoor schrijf ik gelijk een follow-up/bedank-mail naar Jacobs Douwe Egberts. Ik schrijf altijd gelijk een korte samenvatting in de mail van hoe de afspraak is verlopen, zodat we geen zaken over het hoofd zien.

16:15: De dag is al bijna voorbij, maar ik moet mijn mailtjes van vandaag nog openen. Hier heb ik nu eindelijk tijd voor.

17:15: Nadat ik al mijn mail beantwoord heb, plan ik de campagnes van klanten hun vacatures/events in en vervul ik nog een aantal administratieve taken.

17:45: De dag bij Moongro zit er alweer op. Ik stap de auto in en hoop tegelijkertijd dat er niet al te veel file op de weg staat.

18:30: De file viel gelukkig mee, daarom ben ik al snel thuis. Ik doe gauw nog even wat dagelijkse boodschappen. Boodschappen voor het diner hoef ik nooit te halen gelukkig, omdat alles hiervoor wordt geleverd door HelloFresh aan de deur, ideaal!

19:00: Vandaag heb ik niet veel tijd voor een grote maaltijd dus kies ik een Quick & Easy maaltijd, die toch altijd langer duurt dan beloofd was 😉

20:00: Eindelijk is het eten klaar. Ik vind koken onwijs leuk, maar het duurt altijd erg lang bij mij. We eten de maaltijd op en zetten alvast het journaal aan. Weten we ook weer wat er vandaag tijdens werk gebeurd is in de wereld.

20:30: Mijn les yoga begint. Ik fiets altijd graag vanaf mijn huis naar de studio. Heerlijk, even een uurtje relaxen. Het is namelijk een lesje Stress Relief Yoga, na de les voel ik me lekker slaperig en ontspannen.

21:30: Thuis drink ik nog een kop thee en maak ik mij klaar om mijn bed in te duiken. Klaar voor een nieuwe dag.

Deel dit bericht

Comments are closed.