Voorbeeld cv in het Duits

0
Leestijd: 2 minuten

Werken in het buitenland

Wie wilt dat nou niet? (tijdelijk) wonen en werken buiten onze eigen landsgrenzen? en dan is Duitsland natuurlijk een uitgelezen kans. Je hebt je tenslotte niet voor niets uitgesloofd tijdens je lessen Duits op school. Het is dus tijd om die kennis in de praktijk te gaan brengen en dan hebben we het natuurlijk niet over het strandtent Duits wat je tijdens dat ene vakantiebaantje in Zandvoort sprak 😉

Belangrijk is wanneer je je CV gaat opstellen in het Duits is dat je niet alles klakkeloos vertaald van je Nederlandse Curriculum Vitae. Kijk goed naar de voorbeelden die hieronder te vinden zijn en leg ze zo nodig naast elkaar. Heb je een vriend of vriendin met een talenknobbel? Dan kan het uiteraard ook geen kwaad om er samen even naar te kijken.

Hoe ziet een Duits CV eruit?

Hartstikke logisch dat je deze vraag stelt! Als je iets moet opstellen waar je niet al te zeker over bent is het altijd handig om even te kijken hoe anderen het doen. Om jouw hierin te helpen hebben wij voor jou een CV Duits download gemaakt. Zo kun je al helemaal snel aan de slag! Zeker weten dat je alles hebt en er niets meer verkeerd kan gaan? Check dan zeker hoe je een CV Duits maakt!

viel Erfolg!

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Curriculum Vitae in het Duits voorbeelden

CV Duits

 

Deel dit bericht

Comments are closed.