Voorbeelden CV Engels

0
Leestijd: 2 minuten

Hoe ziet een Engels CV eruit?

Hartstikke logisch dat je deze vraag stelt! Als je iets moet opstellen waar je niet al te zeker over bent is het altijd handig om even te kijken hoe anderen het doen. Om jouw hierin te helpen hebben wij voor jou een CV Engels download gemaakt. Zo kun je al helemaal snel aan de slag! Zeker weten dat je alles hebt en er niets meer verkeerd kan gaan? Check dan zeker hoe je een CV Engels maakt!

Er zitten ook een aantal verschillen tussen een Engelse CV en een Nederlandse CV. De verschillen zijn:

  1. In het Nederlands is het een Curriculum Vitae en als je bijvoorbeeld bij een Amerikaans bedrijf solliciteert dan is het een Resume.
  2. Bij een Nederlandse CV is het heel normaal om je naam, geboortedatum, adres en een foto te vermelden, maar in de VS bijvoorbeeld is het verboden om je geslacht, geboortedatum of een foto te vermelden. Dit is vanwege hun anti-discriminatiewetgeving.
  3. De datum wordt anders geschreven.
  4. Referenties zijn belangrijk op een Engels CV.
  5. Opleidingen worden op een Engelse CV, want in andere landen kennen zij geen HBO of WO.

Toch nog benieuwd hoe het in de basics gaat, namelijk in onze eigen taal? Dan zijn wij er ook voor jou! Check hier een voorbeeld Nederlands CV.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Voorbeelden Curriculum Vitae Engels

Voorbeeld CV Engels

Deel dit bericht

Comments are closed.