Traineeship Salarisadministratie Quoratio

0
Leestijd: 2 minuten

Ik ben geboren en getogen in Breda  en woon hier nog altijd. Na de middelbare school ben ik met de opleiding Management Economie en Recht gestart en heb ik mijn afstudeeropdracht bij de gemeente Breda uitgevoerd. Voor de afdeling Interne Dienstverlening heb ik processen beschreven en verbeterd en ik heb na mijn afstuderen de master Organisatiewetenschappen gevolgd.

Loopbaan

Wat ik later wilde gaan doen heb ik nooit goed geweten. Om die reden heb ik een relatief brede studie gekozen waarmee ik nog alle kanten op kon. Na mijn studie ben ik vestigingsmanager geworden bij een bedrijf in Tilburg, waar ik leiding gaf aan 25 tot 30 mensen. Na voldoende ervaring te hebben opgedaan ben ik na een jaar op zoek gegaan naar iets anders. Vervolgens kwam ik bij een Belgisch adviesbedrijf terecht in een zeer commerciële functie, wat niet bij me leek te passen. Met name het sales aspect met de bijbehorende dagelijkse focus op targets paste niet goed bij me. Echter kreeg ik de kans om een recruitmentplan op te zetten waardoor ik erachter kwam dat ik HR een heel interessant vakgebied vond. Daarom ging ik op zoek naar functies binnen HR en salarisadministratie.

Omdat ik me niet zo op mijn plek voelde in mijn functie ben ik bewust op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging die bij me paste.  Hierbij was ik vooral op zoek naar functies binnen HR, omdat eerder gebleken was dat dit vakgebied me erg aansprak.

Ik heb een aantal sollicitatietrajecten doorlopen, maar vanwege gebrek aan ervaring werd ik niet aangenomen. Tijdens deze zoektocht kwam ik wel vaak vacatures voor personeels- en salarisadministrateurs tegen. Mijn plan werd dan ook om te beginnen als salarisadministrateur en van daaruit door te groeien richting HR. Bij mijn zoektocht naar functies binnen HR & salarisadministratie kwam ik al snel bij Quoratio terecht. Mijn idee was om de opleiding PDL te volgen en daarna te solliciteren. Toen bleek dat Quoratio traineeships aanbood waarvan de opleiding PDL onderdeel was, was mijn interesse direct gewekt. Aangezien dit mij de mogelijkheid bood om te leren en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen.

Wil jij ook een traineeship volgen bij Quoratio? Klik dan hier voor openstaande traineeships!
Deel dit bericht

Comments are closed.