ABN AMRO: werken als professional

ABN AMRO: werken als professional
- On 29 December 2014
Rating
ABN AMRO: werken als professional https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/abn-amro-werken-als-professional 2
2

Als professional bij ABN AMRO werk je samen met andere specialisten aan projecten die ertoe doen. Je werkt slim, efficiënt en modern. Daarnaast ben je direct verantwoordelijk en maak je zelf keuzes en beslissingen. Je onderneemt fatsoenlijk en duurzaam en stelt het succes van de klanten voorop.

Deskundigheid
Als je bij ABN AMRO aan de slag gaat zul je altijd je vakkennis verbreden of verdiepen. Op vrijwel elk niveau scherpen we je deskundigheid aan. Daarnaast is er altijd een stap verder of opzij mogelijk. Op deze manier groei je uit tot de professional die jij wil zijn.

Uitdaging
Wij dagen je uit om een nieuwe inhoud aan je vak te geven. Je krijgt de uitdaging om creatief en innovatief na te denken over bankieren in de toekomst. Je denkt als expert na over hoe het beter kan. Op deze manier bieden wij de klant een goed evenwicht tussen zorg en succes en blijven we voorlopers in de bancaire dienstverlening.

Verantwoordelijkheid en samenwerken
Wij verwachten dat jij, als professional, verantwoordelijkheid kunt nemen en deze gebruikt om stappen te zetten in de richting die ABN AMRO op wil. Je maakt keuzes die het verschil betekenen tussen goed en beter. Je doet dit echter niet alleen, maar in een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken. Op deze manier hou je elkaar scherp en heb je plezier. Wij zijn van mening dat samenwerken met uiteenlopende talenten de beste resultaten oplevert. Hier besteedt ABN AMRO dus veel aandacht aan.

My rating