The Academy Clifford Chance

The Academy Clifford Chance
- On 02 February 2015
Rating
The Academy Clifford Chance https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/academy-clifford-chance 5
5

Bij Clifford Chance vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom zorgen we dat je bij Clifford Chance elke dag nieuwe dingen leert en er goede opleidingsmogelijkheden aanwezig zijn in alle fases van je carrière. Sinds 2000 beschikken wij over ons eigen opleidingsinstituut: The Academy.

The Academy verzorgt wereldwijd inhoudelijke en competentiegerichte trainingen. Al onze medewerkers hebben toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen vinden verspreid over Europa plaats, waardoor je regelmatig enkele dagen in het buitenland verblijft en buitenlandse kantoorgenoten ontmoet met wie je in de praktijk veel samenwerkt. 

Naast de vaste opleidingen vindt wekelijks sectie-overleg plaats waar relevante jurisprudentie en literatuur aan de orde komt. Ook zijn er het hele jaar door kantoorbrede verdiepings-cursussen. Clifford Chance heeft een aantal hoogleraren aan zich verbonden, die onze medewerkers ondersteunen bij complexe vraagstukken en bij het publiceren van artikelen.

Ook voor de collega's van Business Services verzorgt The Academy trainingen voor het verbeteren van specifieke vaardigheden. De beschikbaarheid van diverse e-learningtools maakt het ook mogelijk om achter je bureau aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. 

My rating