Accenture Operations

Accenture Operations
- On 31 December 2014
Rating
Accenture Operations https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/accenture-operations 0
0

Bij ons werken meer dan 57.000 Operations professionals. De groep is erg groot en divers, van accountants tot verpleegsters en van economen tot advertising executives. Wij nemen alleen de beste mensen aan die de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen. Ons team werkt op mondiale schaal in meer dan vijftig delivery locaties. De Accenture Operations professionals werken naadloos samen om bedrijfsresultaten aan onze klanten te leveren.

Herdefinieer succes

Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van operations, krijg jij optimaal de kans om je te ontwikkelen en alles uit jezelf te halen. Je leert al onze branches kennen en leert in al die branches om zo goed mogelijk te presteren. Je ontwikkelt succes in een bredere context, oftewel je overstijgt kostenefficiëntie en operational excellence met verhoogde verkoop of marktaandelen en verbeterde klant- en werknemerstevredenheid tot gevolg.

Geef je carrière een boost bij ons

Je zult een integrale rol gaan spelen in het sturen van onze strategie op het gebied van Operations. We hebben voor iedere stap in je carrière een rol. Je krijgt de mogelijkheid om je carrière een boost te geven door middel van het leveren van high performance aan onze klanten, terwijl je vaardigheden opbouwt in operational excellence, service quality management en client relationship development.

De eerste stap in een carrière binnen operations is vaak Business Operations Delivery. Terwijl je ervaring opdoet in een functioneel of branche-specifiek-gebied lever je diensten aan onze klanten in hun kernbedrijfsprocessen en/of technische transacties.

Als je expertise opbouwt in een bepaalde bedrijfsfunctie dan zul je je gaan focussen op een functionele richting of een specifieke branche. Bij ons werken heel verschillende professionals, van artsen tot grafische ontwerpers en van accountants tot verpleegsters.

Wat je gaat doen is onderzoek naar bestaande processen uitvoeren en samenwerken met klanten en Accenture teams van over de hele wereld. Het doel hiervan is het ontwikkelen van representatieve oplossingen die gestandaardiseerd en herbruikbaar zijn. Deze oplossingen moeten bijdragen aan de kennisontwikkeling binnen jouw expertisegebied. Om dit te bereiken zul je functionele training volgen en mogelijkheden krijgen om gecertificeerd te worden via erkende forums.

Als Operation Business Advisor help je met het leiden van onze reis naar de volgende generatie operations diensten. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je vaardigheden en deskundigheid in te zetten om zo processen en gegevens te analyseren. Hiermee kun je dan weer relevante inzichten bieden die onze klanten helpen om de omzet te verhogen en de kosten en het werkkapitaal te verlagen. Als onderdeel van deze talentpool focus je je op een nieuwe generatie processen die analytische vaardigheden, diepgaande domein- en/of branchekennis vereisen.

My rating