Alessandro Vermeulen, Top Engineer Program Young Colfield

 Man, vrouw, bloemen, paars, geel
- On 02 October 2014
Rating
Alessandro Vermeulen, Top Engineer Program Young Colfield https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/alessandro-vermeulen-top-engineer-program-young-colfield 0
0

ING: een bron van mogelijkheden

Als DevOpser binnen de ING werk je mee aan de Internet Bankieren site van de grootste retail bank van Nederland. Hierbij staan continuïteit van de service en veiligheid van de website centraal. De voorkant van de site wordt gebouwd in AngularJS en wordt aan de achterkant ondersteund door Java API's. De ING geeft de mogelijkheid jezelf te ontplooien tot volwaardig ontwikkelaar en stimuleert het streven naar het gebruik van nieuwe ideeën en technologieën die bijdragen aan de kwaliteit van de applicaties.

Buiten de standaard werkzaamheden voor mijn scrum team heb ik bijgedragen aan de asynchrone, parallele, en robustere communicatie met de achterlanden. Daarnaast ben ik actief als spectingular-commiter. Spectingular bevat alle basis AngularJS-componenten die binnen de ING site gebruikt worden. Tijdens het tweede deel van mijn traineeship ben ik deel van een experimenteel team met als doel het onderzoeken van modellen voor een real-time bank.

My rating