Algemeen directeur van PepsiCo Benelux

Bladzijde uit een woordenboek, experience is rood weergeven
- On 27 March 2015
Rating
Algemeen directeur van PepsiCo Benelux https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/algemeen-directeur-van-pepsico-benelux 5
5

Ervaringen bij PepsiCo

De Algemeen Directeur van PepsiCo in de Benelux, Richard Den Hollander, heeft zichzelf opgewerkt binnen het bedrijfsleven en zeker ook binnen PepsiCo.

Na heel veel verschillende banen was Richard Den Hollander in 2006 Commercieel Directeur van PepsiCo in België. Hij wilde zich graag opwerken richting Algemeen Directeur in de Benelux. Zijn toenmalige werkgever vond echter dat hij eerst ervaring moest op doen in het aansturen van een groot bedrijf, eerder had hij wel al middelgrote bedrijven aangestuurd. Hierop werd hij verkoopdirecteur in Nederland. ‘’Dit leek een stap zijwaarts maar uiteindelijk is het één van mijn beste keuzes geweest’’ aldus Richard Den Hollander. Hij voegt hier aan toe dat een zijwaartse stap ontzettend veel waarde kan hebben om kennis en kunde uit te breiden en te verbreden.

Het is belangrijk dat de functie waar je voor kiest een functie is waar je impact kunt hebben. Het is goed om zo vroeg mogelijk zo breed mogelijk georiënteerd te zijn, daarnaast moet je niet aan het begin van je carrière in de comfort zone gaan zitten. Zorg er voor dat je altijd jezelf blijft ontwikkelen.

My rating