Als Senior Consultant bij Rembrandt F&O

Als Senior Consultant bij Rembrandt F&O
- On 09 October 2014
Rating
Als Senior Consultant bij Rembrandt F&O https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/als-senior-consultant-bij-rembrandt-fo 0
0

John Hoekman (1984) - Senior Consultant

“Rembrandt Fusies & Overnames is een platte organisatie met een hoge mate van collegialiteit, verantwoordelijkheid en openheid.”

Mijn werk als consultant

Als consultant werk ik samen met een projectleider aan opdrachten en ben ik van het begin tot en met het eind volledig betrokken bij een project. De diversiteit aan werkzaamheden in de verschillende fases van een project, zoals het uitvoeren van financiële analyses, het opstellen van (waarderings- en financierings)rapporten en met name de contacten met betrokken partijen, maken mijn werkweek zeer afwisselend.

De cultuur bij Rembrandt F&O

Rembrandt F&O is een platte organisatie met een hoge mate van collegialiteit, verantwoordelijkheid en openheid. Vanaf de eerste projecten krijg je veel verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden. Daarnaast is er veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling binnen Rembrandt F&O. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om veel te investeren in je persoonlijke doelen.

Mijn keuze voor Rembrandt F&O

Vanwege de combinatie van Finance en ondernemerschap heb ik gekozen voor het fusie- en overnamevak. De ruime ontwikkelingsmogelijkheden bij Rembrandt F&O, de open en professionele sfeer en het werken met ondernemers, zijn doorslaggevend geweest om voor Rembrandt F&O te kiezen.

My rating