Anne Spapens, Talent Program Young Colfield

twee figuren, tekst wolken
- On 02 October 2014
Rating
Anne Spapens, Talent Program Young Colfield https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/anne-spapens-talent-program-young-colfield 5
5

Veelzijdige rollen binnen één opdracht 

In mijn eerste opdracht als Implementatieconsult bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) ben ik de, voor mij compleet nieuwe wereld, van de gevangenissen in Nederland binnengestapt. DJI is als uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Justitie verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Ik heb een functie binnen het projectteam EPD. Dit projectteam heeft als doel om een Elektronisch Patiënten Dossier te implementeren in de verschillende justitiële inrichtingen die Nederland rijk is.

Mijn rol binnen het projectteam is tweeledig. Als rechterhand van de projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de projectondersteuning. Hierbij komen taken kijken als het opstellen en bijhouden van de begroting, de algehele projectplanning en het bijwonen en verslagleggen van stuurgroepen. Naast deze PMO-rol ben ik verantwoordelijk voor de organisatorische implementatie van het Elektronisch Patiëntendossier binnen de verschillende inrichtingen. Deze opdracht is voor mij erg leerzaam omdat ik zowel de start, het opzetten van een plan van aanpak, tot en met de uitrol van een nieuw systeem mee zal maken. Een ontzettend leuke uitdaging waarbij ik veel vrijheid krijg, een fascinerende nieuwe wereld van dichtbij leer kennen en de brug sla tussen de Directie Informatievoorziening op het hoofdkantoor, en de dagelijkse zorgpraktijk in de inrichtingen.

My rating