The Associate Academy PwC

The Associate Academy PwC
- On 11 December 2014
Rating
The Associate Academy PwC https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/associate-academy-pwc-0 0
0

Wil jij een vliegende start maken als Accountant? Misschien is The Associate Academy dan iets voor jou. Het is een opleidingsprogramma waarbij je vier dagen per week werkt en een dag per week colleges volgt. Wij vergoeden de kosten van je Master of Post-Master en je krijgt fulltime betaald voor je werk bij ons.

Jouw focus ligt op het controleren van jaarrekeningen en het beoordelen van interne controleprocessen en systemen. Dit doe je van meerdere klanten. Je legt interviews met klanten vast, brengt processen in kaart en lost problemen binnen het bedrijf op.

Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach, omdat wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk vinden. Doordat je voor verschillende klanten verschillende werkzaamheden verricht ontwikkel je je veelzijdig. Je introductie bij PwC is team georiënteerd en ervaringsrijk waardoor je een hecht netwerk ontwikkelt.

Wij zijn op zoek naar studenten of afgestudeerden van de opleiding Accountancy, op HBO- of WO-niveau. Karaktereigenschappen zijn zelfstandig, sociaal, talentvol, planmatig sterk, ambitieus en communicatief.

En wat krijg jij daar voor terug? Zoals al eerder gezegd krijg je van ons een fulltime salaris, vergoeden wij je Master of Post-Master en bieden wij intensieve begeleiding. Tevens bieden we intensieve opleidingsmogelijkheden in theorie en praktijk. Je krijgt de opdracht om een competentiepaspoort aan te maken waarin je je ervaringen en ontwikkelingen vastlegt. Hierdoor krijg je goed inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en kun je zien waar je verbeterpunten liggen.

Op de blog staan veel testimonials van The Associate Academy waarin huidige deelnemers of oud deelnemers hun ervaringen delen.

My rating