Bedrijfscultuur ExxonMobil

Roltrap
- On 18 December 2014
Rating
Bedrijfscultuur ExxonMobil https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/bedrijfscultuur-exxonmobil 4
4

De bedrijfscultuur van ExxonMobil is te omschrijven als informeel, resultaatgericht, down-to-earth, leading in technology en internationaal. Om deze begrippen wat meer inhoud te geven wordt de bedrijfscultuur hieronder toegelicht aan de hand van uitgangspunten.

Je werkt in een informele open-deur cultuur waarin je veel kunt leren. Je wordt meteen aan het  werk gezet omdat wij denken dat je het op die manier het snelst leert. Er heerst een grote mate van collegialiteit, dus je kunt altijd bij je collega’s terecht voor vragen. Het informele gedeelte vind je terug in de manier waarop je elkaar aanspreekt, namelijk gewoon met de voornaam. We hopen dat je je daardoor thuisvoelt bij ons.

Wij beredeneren vanuit feiten, niet vanuit intuïtie of gevoel. Alles moet worden gemeten en al onze investeringen zijn gericht op de lange termijn. Om die reden moet je beschikken over goede analytische vaardigheden.

Onze organisatie is op mondiale schaal actief. Voor jou betekent dit dat je in de vele internationale filialen kunt gaan werken.

Regelmatig voer je gesprekken met je leidinggevende over jouw functioneren (je verantwoordelijkheden en prestaties). Er wordt gekeken naar wat je op dit moment doet en of dat uitdagend genoeg voor je is en of er nog vaardigheden zijn die je mist, die wel van pas zouden komen. Wij zijn erg resultaatgericht en je hebt je loopbaan zelf in handen. Initiatief wordt zeker op prijs gesteld. We zullen een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsprogramma opstellen zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Individualisten zijn hier niet op hun plaats, maar voor teamspelers zijn wij het perfecte bedrijf. Door middel van netwerken en communiceren proberen we steeds te verbeteren. Op die manier worden ideeën in alle delen van de organisatie toegepast. Zo blijven we alles steeds net een beetje sneller of beter doen.

Je zult hard moeten werken bij ons, maar je krijgt er een echte loopbaan voor terug. Je doorloopt eerst alle aspecten van de onderneming voordat je je uiteindelijke doel bereikt. Wij geven de kansen, het is aan jou hoe je die benut.

My rating