Bol.com zoekt IT Talent

BOL.COM ZOEKT IT TALENT
- On 28 October 2015
Rating
Bol.com zoekt IT Talent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/bolcom-zoekt-it-talent 4
4

Stap 1: Bootcamp

In de eerste zes weken zul je samen met andere IT Young Professionals in snelle vaart Bol.com leren kennen. Onze processen, onze tooling, onze architectuur en jouw nieuwe collega’s komen allemaal voorbij. Je zult daarnaast in een scrumteam twee sprints gezamenlijk werken aan je eerste backlog om zo de scrumprincipes in de praktijk te kunnen ervaren. Dit is ook meteen de eerste keer dat je software zult opleveren. Je mag zelf kiezen met welk device je wilt werken. Dit ligt helemaal aan jou persoonlijke voorkeur.

 

Stap 2: Explore & Grow

Na het afronden van de bootcamp is het onderdeel Explore & Grow aan de beurt. Je zult in één van de 40 scrum teams starten waar je dagelijks samen met je teamleden zult bijdagen aan het ontwikkelen van nieuwe features die Bol.com nog beter maken. Naast deze dagelijkse taken zul je aan een concrete opdrachten werken buiten het scrumteam en je persoonlijke ontwikkeling krijgt een boost tijdens de social events, hackathons, seminars, conferences en in onze eigen Java dojo’s.

 

Stap 3: To the next level

IT skills zijn superbelangrijk. Wil je echt verschil maken in de organisatie dan zul je daarnaast moeten weten wat de organisatie, medewerkers en klanten beweegt. En niet geheel onbelangrijk: wat jezelf beweegt, waar ga jij van stralen? Dit ga je ontdekken in het tweede jaar. Bij Bol.com stippel je dit voornamelijk zelf uit. Je kijkt naar de uitdagingen voor jezelf in de toekomst. Wij voorzien je van een GPS om het landschap te overzien. Durf jij de open uitdaging aan om je eigen route naar jouw droombestemming te bepalen?

 

Stap 4: Out of the (ITDev) box

De I in IT staat bij Bol.com ook voor ‘individueel’ en ‘innovatief’. Ben jij de meest talentvolle IT’er die deze twee i’s met trotse hoofdletter schrijft? Dan dagen we jou uit deel te nemen aan het optionele Out of the (ITDev) box traject. Je wordt uitgedaagd om mee te denken met de vragen als: Hoe wil jij de business helpen? Welke kansen zie je om revolutionaire innovaties door te voeren? Dit is het traject voor de IT’er die out-of-the-box denkt en werkt!

Herken jij jezelf hierin en ben je super geïnteresseerd? Ga dan nu snel naar IT Young Professional programma en solliciteer voor de aankomende startperiode.

My rating