Business Course bij Delta Lloyd

Man in pak, groep mensen, netjes gekleed, uitleggend
- On 30 September 2014
Rating
Business Course bij Delta Lloyd https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/business-course-bij-delta-lloyd 0
0

Tijdens een traineeship bij Delta Lloyd leer je veel, maar wordt er ook veel van je gevraagd. Dat is iets waar je bewust voor kiest en vol voor moet gaan. Maar hoe weet je of een traineeship bij Delta Lloyd perfect bij jou past? De business course van Delta Lloyd is de mogelijkheid om dat te ontdekken! De business course biedt plaats aan 25 jonge talenten die twee dagen lang de mogelijkheid krijgen om de Delta Lloyd Groep te leren kennen. Tijdens de business course neem je deel aan inspirerende workshops en een realistische case. Na deze tweedaagse business course weet je alles wat je moet weten om een goede keuze te maken over een nieuwe baan.

Wat je gaat doen

De Delta Lloyd business course geeft de deelnemers de kans om kennis te maken met veel mensen, managers, directeuren en zelfs leden van de raad van bestuur. Ook de huidige trainees zul je uitgebreid leren kennen. Zij kunnen je alles vertellen over het werken bij Delta Lloyd. Samen met je eigen team zul je verder werken aan een realistische case. Op jouw functioneren in deze case zul je veel feedback krijgen waar je veel van kunt leren. Uiteraard zal er naast het pittige inhoudelijke programma ook voldoende tijd zijn voor ontspanning in het midden van Amsterdam om zo elkaar nog beter te leren kennen.

Hoe je je moet aanmelden

De business course is speciaal bedoeld voor pro-actieve, ondernemende studenten die in de laatste fase van hun studie zitten. De aanmeldingsprocedure bestaat uit enkele stappen. Allereerst ontvangt Delta Lloyd graag jouw cv en zul je het inschrijfformulier moeten invullen. Aan de hand hiervan wordt bepaald of je wordt uitgenodigd voor een capaciteitentest in Amsterdam. Mocht je deze test met succes afronden dan volgt daarna een selectiegesprek. Dit zal ongeveer een halve dag aan tijd in beslag nemen. Aan het eind zullen de 25 kandidaten die het meest geschikt zijn worden uitgenodigd om mee te doen aan de business course.

My rating