Business Support medewerker VGZ

Business Support medewerker
- On 15 January 2015
Rating
Business Support medewerker VGZ https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/business-support-medewerker-vgz 0
0

Zameer Baboe werkt als Medewerker Business Support bij HR, met als specialisme Inhuur Externen. Hieronder deelt hij zijn ervaringen.

Twee jaar geleden startte ik op uitzendbasis bij Coöperatie VGZ, als administratief medewerker bij Human Resources. Inmiddels ben ik in dienst als Medewerker Business Support bij HR, met als specialisme Inhuur Externen. Ik zorg ervoor dat de juiste mensen door de juiste partijen worden binnengehaald en ben verantwoordelijk voor het relatiebeheer met preferred suppliers, tariefonderhandelingen en procesverbeteringen. Bovendien zorg ik ervoor dat het inhuurproces correct en volgens het vastgestelde beleid van Coöperatie VGZ wordt uitgevoerd.

Het leuke van mijn baan is dat ik schakel met de gehele organisatie, ik spreek directeuren, managers, adviseurs en secretaresses. Daarbuiten heb ik ook veel contact met onze externe detacheringpartijen. De afwisseling, verschillende contacten en het netwerken spreken mij erg aan. Daarnaast zoek ik graag naar oplossingen en verbeterpunten van processen. In mijn huidige functie krijg ik de vrijheid om het proces continu te verbeteren en te zoeken naar efficiënte oplossingen, die bijdragen aan de algemene doelstellingen van Coöperatie VGZ.

Qua werkgever springt VGZ er voor mij uit vanwege Het Nieuwe Werken en de goede ontwikkelmogelijkheden. Middels je token, laptop en mobiele telefoon, kun je werken vanuit elke locatie. In de achtertuin, op het terras en zelfs vanuit het buitenland. En als je aangeeft wat je wilt, wordt er met je meegedacht over waar en hoe je binnen de coöperatie het beste verder kunt. Zo ben ik nu bezig met een aantal ontwikkeltesten, waardoor het duidelijker wordt waar mijn capaciteiten liggen en wat mijn sterke punten zijn. Daarnaast kun je ook echt de dingen oppakken die je interessant vindt. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het ook echt wordt gewaardeerd als je een goed resultaat neerzet.

My rating