Coaching en begeleiding A.T. Kearney

Coaching en begeleiding A.T. Kearney
- On 15 January 2015
Rating
Coaching en begeleiding A.T. Kearney https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/coaching-en-begeleiding-at-kearney 3
3

Naast de uitdagende consultancy opdrachten geeft A.T. Kearney haar consultants veel vrijheid om hun persoonlijke ontwikkeling te kunnen vormgeven. Om de consultants te leren hoe zij om moeten gaan met alle uitdagingen en kansen en om hun individuele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen biedt A.T. Kearney een mentor- en coachingsprogramma aan.

Binnen de Benelux Unit van A.T. Kearney zijn principals en partners aangesteld als mentoren. Zij zorgen voor de juiste consultants op de juiste projecten. Zowel voor de klant als voor hun eigen ontwikkeling. Zij helpen consultants ook met netwerken. Het mentorprogramma verzekert consultants dat hun carrière zich ontwikkelt in de richting die zij graag willen.

De bedrijven waar de consultants van A.T. Kearney worden ingezet zijn heel divers. hierdoor kun je veel ervaring op doen. Wanneer je start als Business Analyst kun je eerst werken aan het ontwikkelen van de duurzaamheidstrategie van een Nederlandse supermarktketen, waarna je na zes weken wordt ingezet op een sourcing project voor een Zweedse papierfabriek.

Gedurende een project, word je constant begeleid en krijg je feedback gedurende speciale sessies welke je zullen helpen om de nodige technische (analyseren, verandermanagement) en persoonlijke (communicatie, betrouwbaarheid en leiderschap) vaardigheden eigen te maken.

Om een goede start te maken bij A.T. Kearney zal je worden gekoppeld aan een buddy. Een buddy is een consultant met één of twee jaar meer ervaring dan jij, die jou kan helpen met alle praktische vragen. Jouw buddy zal je ook introduceren bij jouw nieuwe collega’s en je helpen met je weg te vinden in het kantoor.

My rating