Competenties en profiel ExxonMobil

Competenties en profiel ExxonMobil
- On 18 December 2014
Rating
Competenties en profiel ExxonMobil https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/competenties-en-profiel-exxonmobil 3
3

Wij zijn op zoek naar medewerkers die ambitieus, prestatiegericht en flexibel zijn. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen, gevoel voor team spirit en werk je visie gericht. Ambitie is belangrijk om je talenten en vaardigheden optimaal in te kunnen zetten. Je ambitie bepaalt voor een groot deel hoe ver jij het gaat schoppen.

Besef je dat jij echt een deel uitmaakt van ons bedrijf en daarom invloed hebt op het bereiken van onze doelen en het versterken van onze positie. Je bent prestatiegericht en draagt bij tot verdere versterking van de positie en de winst. Het gaat ook om de manier waarop dit gebeurt; ethiek en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zoeken echt harde werkers!

Je zult regelmatig van job veranderen en daarom is het noodzakelijk dat je flexibel bent. Soms verander je van land, specialisatie of domein. Je bent op zoek naar dynamiek en uitdaging.

Onze blik en houding is kritisch dus die van jou ook. Wij zoeken mensen die creatief kunnen denken en daardoor met out-of-the-boxoplossingen komen. Je hebt passie voor je vak en vervult je baan met enthousiasme. Oog voor detail is nodig om je visie in de praktijk om te zetten.

Wij nemen belangrijke beslissingen die veel impact hebben, wat betekent dat we zo weinig mogelijk aan het toeval overlaten. Het is daarom van belang dat je een goed inzicht in cijfers hebt, over duidelijke communicatieve vaardigheden beschikt en een scherp analytisch vermogen hebt.

Jouw houding is professioneel en enthousiast waardoor je op een efficiënte manier met anderen op verschillende niveaus samenwerkt. Ook sta je open voor andermans meningen en kun je anderen motiveren. Het werk bij ons verloopt gedisciplineerd maar de bedrijfscultuur is informeel en we werken met een open-deur beleid.

Denk jij na deze omschrijving ‘ja, dat ben ik! Ik wil hard werken en veel leren!’, lees dan even verder op de blog over bijvoorbeeld de bedrijfscultuur en ervaringsverhalen van onze werknemers. 

My rating