Consultant Klantbeleving (Interim) voor ABN AMRO

Werkervaringen als Consultant Klantbeleving bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Consultant Klantbeleving (Interim) voor ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/consultant-klantbeleving-interim-voor-abn-amro 0
0

“Van goed klantcontact wordt iedereen beter”

Biografie

Ik begon mijn carrière onderaan: aan de telefoon, outbound bellen, verkoop. Ik merkte toen al wat de kracht van empathisch klantcontact is. Inmiddels heb ik ruim twintig jaar ervaring en ontwikkelde ik de LABRADOR-methode. Daarmee startte ik in 2010 mijn eigen bedrijf.

Carrière Anno Nu

Deze trainingsmethode leert medewerkers en leidinggevenden empatischer omgaan met (interne) klanten. ABN AMRO was meteen enthousiast en ik mocht een pilot doen. Met succes, want nu is het geïmplementeerd in zestien servicedesks binnen Operations.

Mijn passie

Mijn passie is Zuid-Italië. Mijn man en ik hebben een stuk land met driehonderd olijfbomen. We maken zelf olijfolie. Ik hou vooral van het contrast tussen het drukke Amsterdam en het rustige buitenleven op het platteland. Het beste van twee werelden.

Mijn week

Ik train medewerkers en leidinggevenden, voer kwaliteitsmetingen uit en adviseer het management over verbeteringen. Van goed klantcontact wordt iedereen beter. De klant, de organisatie én de medewerker. Die staat met meer plezier een klant te woord.

My rating