Consultant worden bij Strategy&?

Consultant worden bij Strategy&?
- On 15 January 2015
Rating
Consultant worden bij Strategy&? https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/consultant-worden-bij-strategy 0
0

De consultants van Strategy& zijn mensen met minimaal een master-diploma die altijd voor het hoogst haalbare gaan. Zij hebben internationale ervaring en extra-curriculaire activiteiten ondernomen. Zij stralen energie, betrokkenheid en de nodige drive uit om te kunnen slagen bij Strategy&.

Strategy& zoekt naar de beste talenten, die beschikken over de onderstaande vaardigheden:

-          Een hoog intellectueel niveau.

-          Leiderschapsvaardigheden, gecombineerd met sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

-          Persoonlijk leiderschap, het kunnen aansturen van mensen, het mogelijk maken van veranderingen, en het kunnen  behalen van uitdagende doelen samen met anderen.

-          Zelfstandig kunnen werken, maar tegelijkertijd ook voor een productief team zorgen.

-          Ondernemend vermogen, helikopterview.

-          Assertief, verzorgd en professioneel overkomen.

-          Goede communicatieve en presentatie vaardigheden.

-          Initiatief nemen, en een goede motivatie.

Als consultant bij Strategy& zul je werken aan een breed scala aan opdrachten. Bij ieder project kan er gevraagd worden om een analyse te maken van de kosten van een bedrijf om besparingen te realiseren, een business case te schrijven voor een kans van het bedrijf, een presentatie te geven en oplossingen te presenteren aan het management of een interview af te nemen om data te verzamelen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waar consultants van Strategy& zich mee kunnen bezighouden.

Naast deze werkzaamheden dragen de consultants ook actief bij aan andere activiteiten binnen het kantoor van Strategy&. Zo staan zij vaak aan de basis van het organiseren van sociale activiteiten, raken zij betrokken bij het uitvoeren van pro bono werk en nemen zij deel aan recruitment events. 

My rating