Cultuur van De Nederlandsche Bank

fietsen, bomen, gras, paaltje
- On 18 December 2014
Rating
Cultuur van De Nederlandsche Bank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/cultuur-van-de-nederlandsche-bank 3
3

Bij de Nederlandsche Bank, welke gevestigd is in Amsterdam, werken ongeveer 1800 mensen samen aan vele verschillende werkzaamheden. De samenstelling van deze mensen is heel divers, zo werken er jonge en oudere mensen, hoog- en laag opgeleiden en van medewerkers met weinig ervaring tot zeer veel ervaring.

De Nederlandsche Bank streeft bewust naar diversiteit binnen het personeelsbestand, zodat de gehele groep medewerkers representatief is voor de Nederlandse samenleving.

De Kernwaarden
Integriteit en professionaliteit zijn ontzettend belangrijk bij De Nederlandsche Bank. De bank heeft belangrijke taken in de samenleving. Zowel nationaal als internationaal opereert DNB als professionele zakelijke organisatie. Onderling is het bedrijf echter informeel. Samenwerking, verantwoordelijkheid pakken en innovatie zijn belangrijke onderdelen voor het werken bij De Nederlandsche Bank.

Privé- werkbalans
Om succesvol te zijn bij De Nederlandsche Bank is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Wanneer deze balans optimaal is, dragen medewerkers effectiever bij aan de organisatie en het werkplezier van anderen. Om de privé- werkbalans te optimaliseren, is het mogelijk om bijvoorbeeld vier dagen te werken per week of gebruik te maken van ouderschapsregelingen. Soms is overwerken niet te voorkomen, maar deze uren kunnen op een ander moment teruggenomen worden om te besteden aan het privéleven. De Nederlandse B

My rating