De arbeidsvoorwaarden van De Nederlandsche Bank

De arbeidsvoorwaarden van De Nederlandsche Bank
- On 18 December 2014
Rating
De arbeidsvoorwaarden van De Nederlandsche Bank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/de-arbeidsvoorwaarden-van-de-nederlandsche-bank 3
3

In andere artikelen op SollicitatieBlog.nl van De Nederlandsche bank is te lezen over de bedrijfscultuur waarin gestreefd wordt naar de optimale privé- werkbalans. Om het beste uit de medewerkers te halen is een goede beloning ook ontzettend belangrijk. Daarom biedt De Nederlandsche Bank haar werknemers een goed salaris met daarnaast een flexibele selectie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uit onderzoek is gebleken dat De Nederlandsche Bank één van de beste werkgevers van Nederland is. Dit blijkt onder meer uit de Top Employers certificering die het bedrijf heeft ontvangen. Om deze certificering te ontvangen wordt er onder meer gekeken naar arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, organisatiecultuur en carrièremogelijkheden.

De Nederlandsche Bank geeft een indicatie van het jaarsalaris voor starters, bij een functie op MBO is dat €26.000, bij een HBO-functie €33.000 en bij een WO-functie €44.000. Deze salarisniveaus zijn natuurlijk afhankelijk van opleiding, werkervaring en nog een aantal andere factoren.

Bij de Nederlandsche Bank bestaat het jaarsalaris uit 13 maanden en een vakantietoeslag van 8 procent van deze salarissen. De bank werkt volgens een 36-urige werkweek, waarin het mogelijk is om parttime te werken vanaf 32 uur per week. Iedere medewerker heeft per jaar 200 vakantie-uren. Daarnaast kent De Nederlandsche Bank nog vele aanvullende regelingen zoals fitnessfaciliteiten en studiemogelijkheden. In 2015 worden er enkele aanvullende regelingen toegevoegd welke voortkomen uit de huidige Cao-onderhandelingen.

My rating