De Boston Consulting Group als bedrijf

Man in pak, glimlachend
- On 26 September 2014
Rating
De Boston Consulting Group als bedrijf https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/de-boston-consulting-group-als-bedrijf 0
0

De Boston Consulting Group (BCG)

Als wereldleider op het gebied van strategy consulting, geeft de Boston Consulting Group (BCG) haar klanten kwalitatief hoogwaardig advies. Dit bedrijfsspecifieke en baanbrekende advies heeft de focus op een blijvend concurrentievoordeel. In teamverband worden de projecten met de klanten uitgevoerd. De projecten variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van innovatie tot groeistrategieën. De klanten van BCG zijn de top van het bedrijfsleven en multinationals. De adviezen zijn gebaseerd op feiten uit kwantitatief analysewerk. Er wordt vanuit verschillende Practice Areas, zoals Retail, Financial Services, Consumer Goods, Industrial Goods, High Technology en Energy geadviseerd.

Op dit moment is de BCG de meest succesvolle, groeiende strategie consultant van Nederland. De consultants van BCG zijn zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent, zowel een teamplayer als onafhankelijk denker. The Boston Consulting Group heeft een uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding en internationale trainingsprogramma’s.

Wie zoekt de BCG?

The Boston Consulting Group zoekt mensen met het vermogen om te inspireren en te leiden. Ook zijn de vaardigheden zoals gestructureerd en logisch denken en een analytisch vermogen, van belang. Spreekt The Boston Consulting Group jou aan als organisatie, werkwijze en cultuur? 

My rating