Deals Traineeship Valuations PwC

Deals Traineeship Valuations PwC
- On 04 December 2014
Rating
Deals Traineeship Valuations PwC https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/deals-traineeship-valuations-pwc 0
0

Marjolein Buiter werkt bij PwC als consultant deals & forensics en schrijft een blogpost aan haar collega Daan.

‘Hey Daan,

Even een kort bericht om te vragen hoe het met je is. Begin september hebben we elkaar natuurlijk uitgebreid gezien en gesproken tijdens de introductieweek en de Deals Foundation course, maar nu zitten we elk op een andere afdeling binnen de business unit Deals & Forensics.

Als je erop terugkijkt, hebben we al veel meegemaakt sinds de start van ons traineeship op 2 september. De eerste dag waarbij we onze laptop, toegangsbadge en nieuwe Blackberry Z10 hebben opgehaald en na een korte presentatie meteen aan het werk gingen, lijkt al lang geleden. Misschien komt dat ook doordat we in een week tijd de hele deals cycle (M&A, Strategy, Financial Due Diligence, Valuations en Delivering Deal Value) hebben doorlopen aan de hand van de casestudie.

Ik vond het leuk om te zien dat de verschillende disciplines eigenlijk toch wel nauw met elkaar verbonden zijn en dat er net als tijdens de business course in mei nu ook veel enthousiaste PwC’ers langskwamen om over hun afdeling te vertellen en ons als coaches te helpen met de case. Grappig dat we daardoor al een heel aantal mensen van de verschillende afdelingen kennen. Ik moet wel zeggen dat ik het een intensieve week vond met elke dag opdrachten en presentaties, maar de BBQ met de hele groep was ook een leuke activiteit na het harde werken.’

My rating