Delta Lloyd geeft mij een kritische en frisse blik

Delta Lloyd geeft mij een kritische en frisse blik
- On 12 March 2015
Rating
Delta Lloyd geeft mij een kritische en frisse blik https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/delta-lloyd-geeft-mij-een-kritische-en-frisse-blik 4
4

Laïla Safae Boutaïbi, eerstejaars Management Trainee vertelt haar verhaal.

Hi! Mijn naam is Laïla Safae Boutaïbi en ik ben 28 jaar. Na mijn studies Economie & Rechten ben ik als Management Trainee bij Delta Lloyd Groep (DLG) gestart. In korte tijd leer ik DLG kennen.

Voor mijn eerste opdracht heb ik drie maanden in Amsterdam gezeten, bij Delta Lloyd. Met een kritischeen frisse blik heb ik naar de content op de website gekeken. Na mijn eerste opdracht ben ik naar OHRA toe gegaan. Ik maakte daar deel uit van een projectteam die zich met de ontwikkeling van een innovatief product bezig hield.

Nu reis ik voor mijn derde opdracht naar Zwolle toe. Bij ABN AMRO Verzekeringen houd ik mij met salesbezig. Wat ik ontzettend leuk vind aan DLG is dat je als persoon gewaardeerd wordt. Het gaat erom dat jij in je kracht komt te staan. Dan voel je je lekker en presteer je beter. Ik vind dit prettig omdat er uiteindelijk een win-win situatie wordt gerealiseerd.

Ik vind mijn werk tof en de werkgever kan maximaal profiteren van mijn inzet.

Ik ben een ondernemend type. Mijn ondernemerschap komt bij DLG goed tot zijn recht. Via het YTN (Young Talent Network) heb ik de mogelijkheid om met innovatieve projecten bezig te zijn. En in mijn 18 maanden opdracht krijg ik de vrijheid om de opdracht zo interessant en uitdagend te maken als dat ik zelf wil. Bovendien zijn de managers en directeuren bij DLG goed benaderbaar.

Delta Lloyd (en de verzekeringsbranche in het algemeen) bevindt zich in een zeer dynamische tijd.Change is now. Dit spreekt mij ontzettend aan. Mocht je wat willen veranderen dan kan dat ook. Wellicht niet meteen, het is en blijft een groot bedrijf, maar uiteindelijk zijn doelen zeker te bereiken!

My rating