Design Engineer Brunel

Design Engineer Brunel
- On 06 November 2014
Rating
Design Engineer Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/design-engineer-brunel 0
0

Jeroen Nijdam:

Trots dat ik zo ver gekomen ben
“Ik houd me bezig met het ontwerpen van nieuwe elektronische functies in apparaten, nog in de voorontwikkelingsfase. Op het feit dat ik hieraan werk ben ik eigenlijk heel trots. Ik had altijd al in mijn hoofd dat ik bij deze organisatie in de functie van design engineer wilde werken. Om op dit punt te komen heb ik na zeven jaar werken als test engineer een avondopleiding in ‘Bachelor of Engineering’ gevolgd. Mijn afstudeeropdracht heb ik bij mijn huidige werkgever gedaan. Ik mocht daar blijven en ben vervolgens doorgegroeid naar deze functie. Al die tijd werd ik begeleid door Brunel. "

Jeroen en Brunel
"Ik werk alweer twaalf jaar via Brunel. Toen ik er startte heette het zelfs nog Multec. Brunel is een hele professionele organisatie, maar tegelijkertijd erg prettig en soms bijna amicaal in de omgang. Er wordt door Brunel veel gedaan om te laten zien dat je gewaardeerd wordt, bijvoorbeeld het organiseren van zomer- en kerstevents.

Als je via Brunel werkt willen ze ook echt in je investeren. Je krijgt cursussen en POP-gesprekken om te kijken waar je naartoe wilt groeien. Ik kreeg ook de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding. In mijn geval wilde ik deze heel graag zelf betalen, want dat was voor mij een stok achter de deur. Maar het had ook via Brunel gekund. Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en ik word goed gecoacht. Dat alles maakt Brunel een goede werkgever.”

My rating