Doelgroep Technisch Traineeship Tata Steel

Doelgroep Technisch Traineeship Tata Steel
- On 22 January 2015
Rating
Doelgroep Technisch Traineeship Tata Steel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/doelgroep-technisch-traineeship-tata-steel 3
3

Ben jij een toptechnici met maximaal twee jaar werkervaring, heb je excellente studieresultaten en passie voor techniek in theorie en praktijk? Dan is Tata Steel op zoek naar jou!

Hieronder volgen een aantal eisen om in aanmerking te komen voor ons Technisch Traineeship.

Ten eerste heb je een technische opleiding op universitair niveau afgerond, zoals Applied Physics, Chemical Engineering, Construction Management & Engineering of Mechinal Engineering. Daarnaast is het belangrijk dat je uitstekende resultaten hebt behaald. Hier worden goede cijfers in combinatie met relevante ervaringen tijdens je studie bedoeld. Tevens is twee jaar werkervaring in een bedrijfsomgeving een voorwaarde. Gedrevenheid voor techniek en ambitie om bij een internationaal bedrijf te excelleren is een must! Uiteraard is een goede beheersing van de Nederlandse taal erg belangrijk. Ten slotte hou je ervan om de leiding te nemen, ben je een gedreven persoon en wil je zo graag mogelijk alles uit jezelf halen. 

My rating