Een match met InContext Consultancy Group

Een match met InContext
- On 03 April 2015
Rating
Een match met InContext Consultancy Group https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/een-match-met-incontext-consultancy-group 4
4

Karin Vrij over haar match met InContext.

De drive om alles te doen voor de klant
InContext was meteen een match voor mij: qua team, sfeer, drive en diversiteit in opdrachten. Het team bestaat uit stuk voor stuk slimme collega’s met veel energie. Het is een klein team waardoor je iedereen kent. We hebben een mooi pand in Baarn in de bossen. Het heeft een wat huiselijke sfeer. We lunchen altijd met iedereen die niet bij de klant is in de woonkeuken.

Iedereen heeft de drive om alles te doen voor de klant. Deze verantwoordelijkheid vertaalt zich in mooie opdrachten, flexibiliteit, werken totdat het impact maakt en veel energie als het project geslaagd is. Sommige noemen het ‘in het diepe gooien’, maar ik zie het als snel veel verantwoordelijkheden krijgen. En als dit goed gaat, krijg je er zo meer bij.

Elke dag is anders. Als je kijkt naar een week in mijn agenda: je vliegt naar New York om een simulatie te begeleiden, de volgende dag geef je een training bij de klant, vervolgens heb je een sales gesprek of ben je op kantoor om het volgende project te ontwikkelen. Dit houdt het uitdagend.
Kan je goed voor jezelf zorgen, houd je van hard werken en impact maken, ben je flexibel, wil je verantwoordelijkheden, heb je energie en wil je een slim en gezellig team? You can only regret what you did not try, good luck!

Wil je meer weten over hoe Karin het bij InContext vindt? Lees dan het volgende artikel hier.

My rating