Eneco als leerschool

Vrouwen, glimlachen, a4
- On 11 April 2015
Rating
Eneco als leerschool https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/eneco-als-leerschool 4
4

Afgelopen zomer kwam ik erachter dat ik alweer zes jaar bij Eneco werk. Zes jaar! Wat gaat het hard. Hoe het komt dat ik hier nog steeds met plezier werk? Het gevarieerde werk, de verantwoordelijkheid en de vrijheid maakt dat ik nog steeds elke dag leer. En niet te vergeten.. het ontzettend leuke team en de jaarlijkse gezellige bedrijfsuitjes!

Ik begon als marketing- en communicatiemedewerker bij Eneco Zakelijk en online kwam al snel op mijn pad. Omdat dit nog in de kinderschoenen stond kon ik vanaf punt nul online voor de B2B markt uitrollen. Ik had de vrijheid om te experimenteren met online middelen als SEO/SEA en affiliate marketing, om zo de klantbehoeften en de organisatiedoelen naar online te vertalen. Daarnaast heb ik e-mailmarketing en social media voor de zakelijke markt uitgerold. Momenteel werk ik aan de zakelijke website.

Groeien met Eneco
Eneco is mijn leerschool. Niet alleen heeft het volgen van diverse cursussen en opleidingen zoals digital marketing mij geholpen om inhoudelijk nog meer te specialiseren, ik heb ook op persoonlijk vlak ontzettend veel mogen leren! Zo werd ik vorig jaar vanuit Eneco begeleid door een coach, waardoor ik nog meer uit mezelf kan halen.

De Eneco Zakelijk websites
Trends en ontwikkelingen op het gebied van online gaan hard, wat vorig jaar HOT was is dit jaar alweer NOT. Ook verwachten steeds meer zakelijke klanten dezelfde online dienstverlening als consumenten. Daarom hebben we onze zakelijke websites, MKB en Eneco Zakelijk in dezelfde lijn als de consumentenwebsite ontwikkeld.

Duurzaam ondernemen
Als duurzame energiepartner maken we juist met onze klanten de verbinding met duurzaamheid. Dat hoeft niet heel ingewikkeld en groot, maar kan ook eenvoudig en met kleine stappen. Dat laten we graag zien aan onze klanten. Op de onze website en social media kanalen laten we daarom graag zien hoe onze klanten duurzaam kunnen ondernemen. Dat vertellen niet alleen wij, maar ook steeds vaker onze klanten. Ook online. Want met elkaar kunnen we een duurzaam steentje bijdragen, dat doe ik ook met mijn werk. Daarom werk ik zo graag bij Eneco!

My rating