Ervaring accountmanager Randstad

Ervaring accountmanager Randstad
- On 09 January 2015
Rating
Ervaring accountmanager Randstad https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-accountmanager-randstad 3
3

Rik Rottier werkt als accountmanager bij Randstad.

‘“Je scoort bijzonder hoog op zelfreflectie”, zei de assessmentpsycholoog van Meurs. “Dat had ik helemaal niet verwacht”, antwoordde ik. Een kort moment leek het alsof de heer Hattink na mijn opmerking in de knoop met zichzelf zat. Nog voordat hij serieus wilde ingaan op mijn respons, liet ik doorschemeren dat mijn antwoord sarcastisch bedoeld was. Als aan het eind van een Amerikaanse tekenfilm lachten we gezamenlijk na het afsluiten van een spannend avontuur. Met een selectierapport en positief advies van het assessmentbureau op zak vervolgde ik mijn sollicitatieprocedure. En dat nog wel op 1 april 2011.

In mei 2011 zette ik mijn eerste stappen bij Randstad met het rapport als springplank voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. In een driegesprek met mijn talent leaderschip development manager en mijn directe manager uit de operatie werden alle pijnpunten blootgelegd. Randstad faciliteert mij om een context te scheppen waarin ik constant word uitgedaagd de grenzen op te zoeken en op mijn tenen te lopen. Ik ondervind dagelijks dat ik in deze omstandigheden het beste uit mezelf haal. Mijn ambitie is deze stretch elke dag te vergroten en zo snel mogelijk mijn reis naar de stip op de horizon voort te zetten. Keerzijde van de medaille is dat ik de neiging heb nooit tevreden te zijn en minder kan genieten van het ‘nu.’ Waarom heb ik die onrust, waar komt het vandaan? Vragen die ik vanuit verschillende perspectieven bekijk met mijn intervisiecoach. Een boom die zo hard wil groeien dat hij zijn wortels uit de aarde trekt, zweeft niet ten hemel, maar valt om….. Harry Mulisch weet het allemaal maar mooi te verwoorden.

In de vele intervisies werk ik hard aan mijn persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met mijn intervisiecoach en collega’s. Wat zit er onder het oppervlak, hoe kunnen we graven in de aarde om rotzooi eruit te halen en de verborgen schatten naar boven te halen? Een intervisiecoach is een geoloog van de ziel; hij kan je vertellen waarvoor je moet graven en waar te graven, maar het graven moet je toch zelf doen. Van begrijpen, naar herkennen, naar bewust mijn gedrag aanpassen om zo effectief mogelijk te zijn. In de wekelijks denktanks biedt Randstad mij de gelegenheid nog bewuster met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Mede door het faciliteren van de groeimogelijkheden ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk. Van intercedent bij Randstad Uitzendbureau, naar projectleider bij Randstad Techniek tot accountmanager bij Randstad Sales & Accountmanagement; persoonlijke ontwikkeling is overal te vinden bij Randstad. Pak jij ook de schep ter hand?‘

My rating