Ervaring als Internal Auditor ABN AMRO

Werkervaringen van een Internal Auditor bij ABN AMRO
- On 12 November 2014
Rating
Ervaring als Internal Auditor ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-als-internal-auditor-abn-amro 0
0

“Ik ben veel in het buitenland en werk elke maand met nieuwe mensen, dat maakt mijn baan afwisselend en uitdagend.”

Biografie            

Ik ben van de Iraanse afkomst en woon nu 20 jaar in Nederland. Na mijn studie International Business wilde ik graag voor een grote organisatie werken om me verder te ontwikkelen. Via een goede vriendin vond ik een baan binnen Group Audit van ABN AMRO.

Carrière Anno Nu

De afgelopen twee jaar heb ik als Internal Auditor veel opdrachten gedaan in het buitenland. Ik werk iedere maand met mensen uit verschillende disciplines aan nieuwe opdrachten. Daar leer ik erg veel van en het maakt mijn baan afwisselend en uitdagend.

Mijn passie

Reizen vind ik ontzettend leuk. Nieuwe mensen, culturen en tradities leren kennen. Het was voor mij een belangrijke reden om International Business te gaan studeren en ik ben blij dat ik hier de kans krijg om mijn passie met mijn baan te combineren.

Mijn week

Echt elke week is anders voor mij: een ander onderwerp, een andere locatie en andere mensen. Door Het Nieuwe Werken ben ik ook veel vrijer geworden om vanuit huis of ergens anders te werken, op de tijden die ik wil. Zolang het resultaat maar goed is.

My rating