Ervaring Business Analist IT, ABN AMRO

Ervaring Business Analist IT, ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Ervaring Business Analist IT, ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-business-analist-it-abn-amro 0
0

Dennis Struis:
“Als je bij de bank werkt, ben je eigenlijk nooit uitgeleerd.”

Biografie

Zeven jaar geleden begon ik bij ABN AMRO als Adviseur Particuliere Relaties. Daarna heb ik drie jaar als Account Manager Preferred Banking gewerkt. Inmiddels heb ik een nieuwe uitdaging binnen de IT: Business Analist bij Accounts. Mijn huidige project is onderdeel van SEPA, met als doel voor 1 februari 2014 klaar te zijn voor de overgang naar IBAN-afrekennummers.

Carrière Anno Nu

Net als in al mijn voorgaande functies, werk ik momenteel weer in een zeer hecht en gemotiveerd team. ABN AMRO is een groot bedrijf, maar mijn team heb ik altijd ervaren als een hechte familie: men helpt en motiveert elkaar en waar nodig wordt lief en leed gedeeld. Regelmatig organiseren we een borrel of etentje. Ik heb er al mooie vriendschappen aan overgehouden.

Mijn passie

Ik ben dol op reizen: Van Amerika tot de Filippijnen en alles daartussen. Ook een weekend met vrienden naar Barcelona voor een voetbalwedstrijd en genieten van de stad hoort daarbij. Verder ben ik een fanatiek hardloper, ontspanning door inspanning. Dit jaar staat de marathon van Amsterdam op het programma.

Mijn week

Vrienden zeggen vaak tegen mij dat ik nooit stop bij de finish. Dit zie je ook wel terug in mijn werkleven. Toen ik begon bij de bank wist ik niets van bankieren. Door in- en externe opleidingen heb ik veel geleerd, maar vooral door mezelf constant te blijven verdiepen in de dagelijkse materie leer ik veel. Binnen IT begin ik nu eigenlijk weer bij nul. Zo zie je: als je bij de bank werkt, ben je eigenlijk nooit uitgeleerd.

My rating