Ervaring business course PostNL

Ervaring business course PostNL
- On 06 January 2015
Rating
Ervaring business course PostNL https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-business-course-postnl 0
0

Letty Pulles was een deelnemer aan de business course van PostNL. Hieronder vertelt zij haar verhaal.

“Omdat ik vóór ik in dienst kwam bij PostNL nog nooit had deelgenomen aan ‘The 24hours of PostNL’, sprong ik een gat in de lucht toen bleek dat ik als nieuwbakken recruiter gelijk in de eerste maand mee kon met de PostNL business course. Het was weliswaar nog even wennen als recruiter, maar deze vuurdoop leek me te gek! En dat was het ook. Vanaf de start op donderdagochtend, toen onze directeur International de business course opende, tot aan het slot op zaterdagochtend, toen we elkaar slaperig vaarwel zwaaiden in Scheveningen: echt te gek!
“In een relatief kort  tijdsbestek trek je met de hele groep zo intensief met elkaar op, dat je je al gauw niet meer kunt voorstellen dat je elkaar twee dagen eerder nog nooit had gezien. En omdat we met zijn allen gedurende meer dan 24 uur wakker waren, slaat de vermoeidheid op een gegeven moment gegarandeerd om in meligheid, waardoor we wat afgelachen hebben tijdens de afgelopen 24 uur. 

“De business course was niet alleen een goede gelegenheid voor studenten om PostNL te leren kennen, het bevestigde voor mij ook weer eens in wat een leuk bedrijf ik werk. De processen die je ziet zijn magisch, de mensen die aan het werk zijn bij alle verschillende onderdelen die we langsgaan zijn zo divers, de machines draaien altijd. Iedereen zet zich volledig voor zijn werk in om te zorgen dat de consument de volgende dag zijn nieuwe jas aan kan trekken, of zijn nieuwe boek kan lezen. De wereld die de consument niet ziet maar die wij achter de coulissen regisseren, is mijn wereld. En ik ben er trots op.”

My rating