Ervaring business course PwC

Ervaring business course PwC
- On 18 December 2014
Rating
Ervaring business course PwC https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-business-course-pwc 3
3

"Het nieuwe collegejaar is van start gegaan! Voor de één ‘n jaar van keihard blokken om alle punten te behalen, voor de ander een jaar om lekker op kamers te gaan wonen en een heel nieuw studentenleven te ontdekken. Als het einde van je studie nadert ga je je alvast oriënteren op je eerste baan. Vragen als: welke mogelijkheden zijn er voor mij?, welk bedrijf past goed bij mij? en hoe zien de werkzaamheden van een starter eruit? wil je beantwoord krijgen. Hoe ga je dat doen? Graag vertel ik je meer over één van de mogelijkheden: meegaan met een business course van PwC.

Tijdens een business course van PwC werk je aan uitgebreide klantcases onder begeleiding van ervaren PwC’ers. Alle verschillende aspecten van het werk als starter binnen PwC komen aan bod; zo ervaar je hoe het is om in een team te werken. Naast het formele gedeelte zorgen wij ook voor ontspanning in de vorm van lunches, diners en stapavonden. Op deze manier krijg je ook de kans de deelnemende PwC’ers van een andere kant te leren kennen. Wij zorgen voor een goede mix tussen jezelf laten zien tijdens het werken aan de casus en het sociale aspect. Uiteraard doe je dit niet alleen, samen met medestudenten en PwC’ers maak je er een onvergetelijke tijd van!

Tot slot een niet onbelangrijke vraag: hoe groot is de kans op een baan na de business course? Die kans is vrij groot, maar je krijgt het niet cadeau. Je moet daarvoor jezelf durven laten zien en kunnen blijven pieken! Hoe ga jij ervoor zorgen dat je alles voor jezelf uit de course haalt? Het klinkt cliché, maar: wees jezelf! Jij wilt ons leren kennen, maar wij jou uiteraard ook. Een vierdaagse course zorgt ervoor dat beide partijen geen act op kunnen voeren. Maak gebruik van de mogelijkheid om al je vragen te stellen over jouw mogelijkheden bij PwC. En, laat zien wat je in huis hebt tijdens de casus!"

My rating