Ervaring Business Development Kennedy van der Laan

Ervaring Business Development
- On 20 November 2014
Rating
Ervaring Business Development Kennedy van der Laan https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-business-development-kennedy-van-der-laan 0
0

 “Vanuit een Marketing functie binnen de vastgoedwereld heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar Business Development binnen Kennedy Van der Laan. Hier heb ik bewust voor gekozen om nog dichter betrokken te kunnen zijn bij de service richting bestaande- en potentiele cliënten.

In het omgaan met cliënten is het uitgangspunt van Kennedy Van der Laan het opbouwen van duurzame relaties. Samen met de advocaten en notarissen bepalen we hoe cliënten de innovatieve service geboden kan worden die ze verwachten, maar ook hoe we deze verwachting nog verder kunnen overtreffen. Daarnaast zoeken we naar mogelijkheden om nieuwe relaties aan kantoor te binden. Mijn bijdragen hieraan bestaat o.a. uit het opstellen van goede voorstellen voor cliënten op basis van offerte verzoeken en het adviseren van de juristen over hoe zij het beste invulling kunnen geven aan relatiemanagement.

Het mooie van het samenwerken met de juristen vind ik het hoge niveau van werken. Ze zijn zeer kritisch, maar zeker te overtuigen door te argumenteren vanuit mijn eigen specialisme. Het geeft voldoening om zo samen tot een pragmatische oplossing voor de cliënt te komen. Daarnaast vind ik het erg interessant om betrokken te zijn bij het oplossen van vraagstukken van cliënten zoals Microsoft, VUmc, ABN AMRO, NS en Nike, en veel te leren over de bedrijven en de branches waarin zij actief zijn. Dit geeft mij een goed beeld van de Nederlandse- en mondiale economie.

Het Marketing & Business Development team waarvan ik onderdeel uit maak is een hecht team waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. We houden elkaar scherp door tussen de bedrijven door te brainstormen over dienstverlening en het bezoeken van events waar trends besproken worden. Kortom: een uitdagende en veelzijdige omgeving waarin ik mijn klantgerichtheid en creativiteit optimaal kan inzetten!”

My rating