Ervaring Eneco Projectleider duurzame projecten

Ervaring Projectleider duurzame projecten
- On 30 September 2014
Rating
Ervaring Eneco Projectleider duurzame projecten https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-eneco-projectleider-duurzame-projecten 0
0

De voorbereidingen voor de Nudge Leadership Challenge zijn in volle gang! Steeds meer organisaties uit verschillende marktsegmenten hebben zich ingeschreven voor dé Challenge. Omdat wij een casus gaan benaderen vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken, is de Challenge een waardevol podium voor de verschillende achtergronden van de deelnemers. Nugde richt het oog op de toekomst – leiderschap en duurzaamheid verbinden. Ik kan goed zien hoe duurzaamheid een steeds grotere rol krijgt in de samenleving.

Naarmate het begin van de Nudge Leadership Challenge nadert, merk ik dat mijn focus in het nieuws steeds meer op duurzaamheid ligt. Maar ook als je gewoon om je heen kijkt zie je dit onderwerp steeds vaker terugkomen. De windmolens in de Hollandse wei, zonnepanelen op de huizen en het rijden in elektrische auto’s: de eerste stap in bewust omgaan met duurzaamheid is gezet! Momenteel gaat vooral de ontwikkeling van elektrische auto’s heel snel. Steeds meer mensen stappen over, of willen overstappen naar de elektrische auto.

Compleet elektrisch, gaaf om te zien
De elektrische auto waar ikzelf graag eens in wil rijden, is de Tesla Model S. Omdat dit ten eerste een compleet elektrische auto is, en daarnaast ook een erg gave auto om te zien. Elke keer als ik de Tesla Model S zie rijden trekt de auto mijn aandacht.. De laatste tijd speelt er ook veel rond de ontwikkeling van deze elektrische auto.

Ongeveer een maand geleden kwam het nieuws dat de auto gestart kan worden met een Iphone! En afgelopen week heeft Panasonic met Tesla een contract getekend om een GigaFactory te bouwen. Door het bouwen van deze GigaFactory wil Tesla de productie centraliseren. Daarbij wordt de productie opgevoerd van 35.000 auto’s naar 500.000 auto’s in 2020.

 

My rating