Ervaring Enterprise Resource Planning Avanade

Ervaring Enterprise Resource Planning Avanade
- On 13 November 2014
Rating
Ervaring Enterprise Resource Planning Avanade https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-enterprise-resource-planning-avanade 0
0

Calvin Wan, Enterprise Resource Planning Avanade: ‘Bij Avanade word je gewaardeerd voor je werk’

Wat me direct opviel bij Avanade, is de variëteit aan professionele disciplines op het vlak van IT. Hoewel ik voornamelijk implementatieprojecten van Enterprise Resource Planning systemen doe, krijg je ook wat mee van de projecten van collega’s. Zo ontdekte ik hoe divers IT is en hoe cruciaal het voor de primaire processen van organisaties is om zo een ‘competitive advantage’ te behouden.

Sinds ik bij Avanade werk, ben ik bij diverse projecten in de Healthcare industrie betrokken geweest. Hoewel vakkundige zorgverlening de hoofddoelstelling is van een ziekenhuis, zijn een groot aantal ondersteunende processen nodig om deze doelstelling te realiseren. Ik heb me voornamelijk bezig gehouden met het financiële domein. Het automatiseren van financiële processen en het juist administreren en rapporteren van de financiën kent zijn uitdagingen.

Bij Avanade is geen werkdag hetzelfde. Er is veel ruimte voor flexibel werken, waardoor je vaak wisselend op kantoor of bij de klant op locatie bent. Vergaderingen kunnen zowel op een fysieke locatie als online worden gehouden. Daarnaast worden er regelmatig sessies georganiseerd waarbij kennisdeling van de nieuwste Microsoft-technologieën centraal staat. Wat me erg aanspreekt, is dat er veel aandacht is voor zelfontwikkeling. In overleg met je career manager, is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen in kennisgebieden die je aanspreken. Zo heb ik me gefocust op Financials I, Financials II en Fixed Assets en hiervoor heb ik mijn Microsoft Dynamics 2012 Financials certificaat behaald.

De Avanade experience

Werken bij Avanade is werken in een hoog professionele omgeving waarbij er ook ruimte is voor een informele sfeer. Ik ervaar het werken in een hechte groep als erg plezierig en ben daarom ook trots om deel uit te kunnen maken van de AX4Health groep. Naast activiteiten binnen je eigen service line worden er regelmatig clubmeetings georganiseerd waarbij alle collega’s bij elkaar komen. Zo heb je ook het gevoel dat je bij Avanade werkt, ook al werk je grotendeels op locatie van de klant.

Bij Avanade staat ‘Results Realized’ centraal, maar voor het harde werken om deze resultaten te realiseren wordt ook veel waardering getoond!

My rating