Ervaring Kirkman Company traineeship YSE

Ervaring Kirkman Company traineeship YSE
- On 13 March 2015
Rating
Ervaring Kirkman Company traineeship YSE https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-kirkman-company-traineeship-yse 4
4

Floor van Beek is tijdens haar zoektocht naar haar eerste baan via YSE bij het traineeship van Kirkman Company terecht gekomen. Hieronder lees je over haar ervaring.

Met een diploma Psychologie en International Management op zak, was ik klaar om aan de slag te gaan. Ik wil mij persoonlijk blijven ontwikkelen, terwijl ik word uitgedaagd op een plek waar ik veel vrijheid krijg. Daarbij zoek ik de juiste begeleiding om mij langzaam te vormen tot een top consultant omringd door leuke mensen in een inspirerende omgeving waardoor ik elke dag met een grote lach naar mijn werk ga. Ja, wat dat betreft behoor ik prima tot de Y-generatie. Maar waar vind ik deze droombaan? 

In de zoektocht naar mijn eerste baan viel YSE met het traineeship bij Kirkman Company mij al snel op. De positieve, ambitieuze en energieke sfeer van Kirkman Company en YSE trok mij direct aan. Ik geloof in organisaties die financiële en sociale waarde combineren om in de toekomst relevant te blijven voor alle stakeholders. De missie van Kirkman Company ‘Co-creating Social Enterprises’ sluit daar goed bij aan. Om alvast te proeven hoe het zou zijn om tot Kirkman Company powered by YSE te behoren, nam ik deel aan de YSE24 Business Game. Deze tweedaagse pressure cooker, waar ik mijn enthousiasme, creativiteit, kennis en vaardigheden kwijt kon, gaf mij zo veel energie dat ik meer wilde en zeker wist: dit is de plek waar ik wil werken!

In september begon deze ontzettend leuke nieuwe periode. YSE inspireert mij om verder te kijken en met vertrouwen in mijzelf nieuwe situaties aan te gaan. De deur naar kennis die overvloedig aanwezig is bij Kirkman Company werd al de eerste dag opengegooid en de toegankelijkheid van iedereen bij KC en YSE zorgde ervoor dat ik mij vanaf de eerste dag thuis voel.

De leercurve hier is steil, en bij mijn eerste opdracht werd ik direct in het diepe gegooid. Een wereldwijde HR IT Transformatie bij een multinational, waarbij ik alles snel moest leren over strategische HR processen. Veel verantwoordelijkheid, meedenken, trainingen geven en leuke momenten om je nieuwe (tijdelijke) collega’s te leren kennen. Nog drie maanden en dan begin ik al weer aan een nieuwe opdracht, terwijl ik tussendoor gave initiatieven mag uitvoeren binnen YSE en Kirkman Company. Genoeg te doen en genoeg te leren!  

Ik heb mijn doel bereikt: ik ga iedere dag met een lach naar mijn werk

My rating