Ervaring Kirkman powered by YSE traineeship

Ervaring Kirkman powered by YSE traineeship
- On 21 January 2015
Rating
Ervaring Kirkman powered by YSE traineeship https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-kirkman-powered-yse-traineeship 0
0

Lieke Ossenblok volgt het Kirkman Company powered by YSE traineeship. Lees hier over haar ervaringen.

"Tijdens het schrijven van mijn scriptie was ik al heel actief op zoek naar een geschikte baan. Ik kwam er snel achter dat het belangrijk is te focussen op een baan die je echt graag wilt en waarvan je denkt dat het goed bij je past. Ik geloof erin dat je een flinke dosis enthousiasme nodig hebt om de baan die je echt graag wilt ook echt te krijgen!

Met een studieachtergrond in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, en Internationale Betrekkingen kon ik alle kanten op. Wat ik in ieder geval wilde was in een relatief korte tijd heel veel indrukken en ervaringen op doen in veel verschillende organisaties. Het Kirkman Company powered by YSE traineeship is voor mij dan ook perfect.

Ik heb nu twee grote projecten mee mogen maken bij grote (multinationale) Nederlandse bedrijven. In beide projecten heb ik gefocust op project- en changemanagement in belangrijke bedrijfstransformaties en implementaties. Ik krijg veel energie van projectmatig en doelgericht te werk gaan. Tijdens deze projecten heb ik met een team van energieke collega’s uitdagende resultaten nagejaagd. Het YSE traineeship zorgt ervoor dat ik in deze turbulente projecten van dichtbij word begeleid op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Trainingen en coachingsmomenten zorgen ervoor dat ik me inhoudelijk ook kan verbeteren. Wat ik na het traineeship wil gaan doen? Ik richt mij nu op de projecten die ik nu doe. Maar binnen het consultancyvak voel ik me als een vis in het water, hierin denk ik nog veel te kunnen groeien!"

My rating