Ervaring met Perfetti Van Melle inhousedag

Ervaring met Perfetti Van Melle inhousedag
- On 04 February 2015
Rating
Ervaring met Perfetti Van Melle inhousedag https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-met-perfetti-van-melle-inhousedag 3
3

Francisco Bauduin heeft de studie Master Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft deelgenomen aan de inhousedag van Perfetti Van Melle.

“Goede verhalen gehoord over Perfetti van Melle”

Op de website van Inhousedagen.nl las ik over de 'Taste our Flavours' Inhousedag en ik besloot mij direct aan te melden. Van vrienden had ik al goede verhalen gehoord over Perfetti van Melle, dus het leek mij interessant er een kijkje te kunnen nemen!

“Als een echte snoepleverancier”

De dag heeft een erg goede indruk bij me achtergelaten. Ik heb, voor zover dat mogelijk is in één dag, een goed beeld gekregen van het bedrijf en de (samen)werking van de verschillende afdelingen. De workshops en presentaties waren duidelijk en het verschil tussen de diverse disciplines zoals trademarketing en supply chain kwamen goed naar voren. De business game was ook heel mooi: we werden in groepjes  verdeeld en er werd een soort koehandel werd gespeeld tussen snoepleveranciers, retail en trademarketeers! Op de afsluitende borrel kregen we de kans één op één te spreken met de werknemers. 

Rondleiding

Het meest interessant vond ik wel de rondleiding door de gigantische Mentos fabriek. Ongelooflijk wat voor groot proces daar achter zit - dat zie je toch ook niet elke dag!

Wil jij de volgende Inhousedag van Perfetti van Melle niet missen? Hou dan www.inhousedagen.nl in de gaten!

My rating